Verlichtingspecialist sinds 1955 - Megastore in Sliedrecht - Webwinkels sinds 2006
FILTERS
Op werkdagen geldt:

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE zonder vele voorwaarden

Dit is onze enige spelregel: Als u dezelfde lamp ergens anders goedkoper ziet ontvangt u het prijsverschil gewoon terug, wanneer u ons dit binnen 1 maand na bezorging meldt.

KIES UW AFLEVERDAG

Kies zelf uw favoriete afleverdag of datum.

Bezorging voor 11.00 uur is mogelijk!

ONZE HELPDESKVoor al uw vragen:

Maandag t/m vrijdag:

van 09:00 tot 17:00

Tel.nr.: 0031 786 15 44 15

BETALING VIA

betaalopties

SPIEGELS

Bijzonder design


Een spiegel kan ieder interieur verfraaien en ruimtes groter laten lijken. Zeker als het gaat om spiegels van Rietveld Licht & Wonen. Die zijn namelijk gemaakt van mooie, duurzame materialen, uitgevoerd in bijzonder design en vanaf nu ook online te bestellen. Een scheerspiegel met verlichting. Voor de mannen komt een scheerspiegel goed van pas in de badkamer. Er zijn ook scheerspiegels met verlichting verkrijgbaar. U kunt deze scheerspiegels online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Bekijk onze actuele collectie en bestel uw scheerspiegel direct online.


Compleet assortiment


Op deze pagina kunt u ons complete assortiment spiegels bekijken. Of het nu gaat om een scheerspiegel met licht voor in de badkamer of een grote spiegel voor in de gang, wij bieden uitstekende mogelijkheden.

GRATIS VERZENDEN

vrachtwagen

ALLES DIRECT UIT EIGEN VOORRAAD LEVERBAAR!

Grote eigen voorraden geven u meer zekerheid dat u op tijd uw artikelen ontvangt.Wij zijn niet afhankelijk van de voorraden van importeurs of fabrikanten.Hier een klein gedeelte van onze magazijnen; direct beschikbaar voor u.betaalopties

betaalopties


Spiegels (0)
actieve filters: