• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Plafondlampen

Een plafondlamp is ideaal als basisverlichting. Het is de lamp die we als eerste aan doen als we thuiskomen. Functioneel? Absoluut! Maar dat betekent natuurlijk niet dat een plafondlamp basic moet zijn. Pak uit met een gouden lamp of kies een industriële plafondlamp die perfect past in uw stoere inrichting of landelijke interieur. Of kiest u toch voor een plafondlamp die gemaakt is van natuurlijke materialen, zoals een lamp van hout? Bekijk nu onze collectie plafondlampen en kies er één die gezien mag worden!

Filters

Prijs

t/m

min
max

lumen

t/m

min
max

Kelvin

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

708 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 672 producten

Plafondlampen in alle kleuren

Zwarte plafondlampen zijn nog altijd de meeste populaire lampen voor aan het plafond. En niet voor niets, want een zwarte plafondlamp geeft een mooi accent aan uw interieur. Bovendien is zwart tijdloos en past deze kleur in elke woonstijl en in iedere ruimte. Liever een zachte, rustieke sfeer? Denk dan eens aan een lampion lamp aan het plafond. Dit type plafond verlichting zorgt voor fijn en zacht licht. Ideaal voor in een slaapkamer of kinderkamer. Net als een lampion geeft een plafondlamp met een gouden binnenkant. Lampen van glas zijn altijd goed, want glas past in elke woonstijl en zorgt voor sfeervol licht. Door een plafondlamp van glas op te hangen aan uw plafond, geeft u uw interieur direct een moderne uitstraling. Glazen lampen zijn in verschillende kleuren te vinden in ons assortiment. Denk aan rookglas wat grijs is van kleur, helder glas, wit glas -ook wel opaalglas genoemd- en bruin glas. Elke kleur zorgt voor een ander effect en ook voor ander licht. Zo zijn lampen van bruin glas heel sfeervol en omdat het glas zo'n warme kleur heeft, ontstaat er ook extra warm licht.

Plafondlamp in de woonkamer

Door de veelzijdigheid van plafondlampen past dit type plafond verlichting in iedere ruimte. Van woonkamer tot slaapkamer en van de hal tot aan de badkamer. In de slaapkamer is een plafonnière functioneel, want een plafondlamp neemt in tegenstelling tot een hanglamp, weinig ruimte in beslag en verlicht toch de hele kamer. En dat is wel zo handig als u zich aan het aankleden bent of de was aan het doen bent. Om de slaapkamer sfeervol te maken is een romantische plafondlamp een goed idee. Ook in de badkamer zijn plafonnières ideaal. Plafond verlichting in de badkamer zorgt voor egaal licht en ook hier neemt de lamp weinig ruimte in beslag. Om ruimte te besparen kunt u kiezen voor een functionele lamp. Of zorg voor dat fijne hotel gevoel in uw eigen badkamer met subtiele verlichting in de badkamer. Door juist in een kleine ruimte een grote plafondlamp aan het plafond te hangen, maakt u een statement. En, hoewel dat tegenstrijdig klinkt, laat een grote lamp een kleine ruimte groter lijken. Een eyecatcher in de woonkamer? Een grote plafondlamp is het antwoord.