• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Grote eigen voorraad
  • Geen verzendkosten

Slaapkamer

Verlichting op de slaapkamer komt in alle soorten en maten. Een centrale, felschijnende slaapkamerlamp is essentieel; praktisch als u zich omkleedt of schone was in de kast legt. Een nachtlampje geeft goed licht als u nog even wilt lezen of in het midden van de nacht verlichting nodig hebt. Naast deze twee basislampen, kunnen spots ook heel fijn zijn. Zo kan de kledingkast goed uitgelicht worden of kan het accent gelegd worden op een mooie foto of een schilderij. En voor wat extra sfeer is een staande lamp of tafellamp in een hoek of op een kastje een echte afmaker.

Filters

Prijs

t/m

min
max

lumen

t/m

min
max

Kelvin

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

1912 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 1876 producten

Lampen voor de slaapkamer

In feite zijn alle lampen geschikt voor het slaapvertrek. Het zijn vooral de functie en de gewenste stijl, die bepalen welke slaapkamerlamp passend is. Voor de centrale verlichting, kunt u een hangende lamp gebruiken of een plafondlamp, deze zijn er tegenwoordig in zeer uiteenlopende modellen. In het keuzemenu bovenaan deze pagina kunt u verschillende selecties maken. Zo kunt u kiezen uit bepaalde stijlen; van modern tot landelijk, van Oosters tot Scandinavisch. Daarnaast selecteert u ook eenvoudig de kleur, het materiaal en vele andere mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lamp die dimbaar is, wel zo gezellig in het slaapvertrek.

Duurzame verlichting

Duurzaamheid is voor veel mensen een belangrijk thema, ook op de slaapkamer. U wilt een goede keuze maken, een lamp die lang meegaat en kwaliteit behoudt. Daarnaast zorgt een zuinige lichtbron voor een besparing op de energierekening, dat is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Led-verlichting is een heel mooi alternatief voor de ouderwetse gloeilamp en het is ook zuiniger dan de spaarlamp. Mocht uw voorkeur toch uitgaan naar die gloeilamp of spaarlamp, geen probleem, we verkopen ook slaapkamerverlichting die geschikt zijn voor deze lichtbronnen.