• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Grote eigen voorraad
  • Geen verzendkosten

Binnenverlichting

Uw huis verdient het om in de spotlight te staan. Een eigen sfeer creëert u met de perfecte binnenverlichting. U bepaalt waar de accenten worden gelegd; wat uitgelicht mag worden. Een praktisch lichtplan schetst het kader voor een passende en mooie invulling. Bij Rietveld vindt u de binnenverlichting die uw huis doet stralen.

Filters

Prijs

t/m

min
max

lumen

t/m

min
max

Kelvin

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • op vooraad
  • niet op voorraad

2679 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 2643 producten

Wandlampen voor binnen

Directe en indirecte verlichting vindt u in onze mooie collectie wandlampen voor binnen. Kiest u voor een wandlamp die subtiel opgaat in zijn omgeving of voor een echt statement? In ons ruime assortiment vindt u uiteenlopende stijlen, want wij zorgen altijd voor innovatieve ontwerpen, mooie basics en geweldige klassiekers. Onze experts zijn thuis in verlichting en in stijl, maar willen u bovenal helpen aan de binnenverlichting die voor de perfecte basis zorgt én tegelijk de puntjes op de 'i' zet.

Lamp met bewegingssensor voor binnen

Fijn wonen heeft te maken met gemak en comfort. Binnenverlichting kan hier een grote bijdrage aan leveren. Zo is het voor sommige ruimtes heel prettig om bij binnenkomst direct licht te hebben, denk aan een bijkeuken of de overloop. We kennen allemaal de buitenverlichting die reageert op beweging, waardoor u altijd direct goed zicht heeft als u de tuin inloopt of de carport benadert. Een lamp met bewegingssensor is dus ook voor binnen heel prettig. Het helpt struikelpartijen voorkomen, want als u de handen vol heeft, dan schijnt het licht toch direct.

Rietveld Licht

In 1955 werd de eerste Rietveld Licht winkel geopend. Nog steeds is het een echt familiebedrijf met hart voor de zaak. Wij kijken altijd vooruit en luisteren naar de wensen van onze klanten. Licht vervult een centrale functie in onze woningen en het is belangrijk dat iedereen passende binnenverlichting kan vinden. Nieuwe technieken en materialen kunnen heel interessant zijn en hebben dan ook altijd onze focus. Uiteindelijk is het doel om innovatie te vertalen naar prettig wonen.