• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Buitenverlichting - Sensor

Goede verlichting in de tuin is heel prettig. Een buitenlamp met sensor, schemerschakelaar, schemersensor of fotocel maakt het u zeer gemakkelijk. Of u nu even het vuilnis buiten zet, laat thuiskomt na een gezellig etentje met vrienden of een bedrijfsborrel of als u 's ochtends al vroeg naar uw werk vertrekt. Het maakt niet uit of u uw handen vol heeft, de sensor detecteert de beweging en zorgt direct voor helder licht. Buitenlampen met sensor kennen diverse benamingen. Zo zijn buitenlampen met sensor ook bekend als; lampen met bewegingsdetector, lampen met een IR sensor, lampen met een bewegingsmelder of lampen met een bewegingssensor. Hieronder vindt u alle verschillende buitenlampen met sensor, uiteraard tegen de laagsteprijsgarantie en gratis thuisbezorging. Voor buitenlampen met alleen een schemerschakelaar dient u de filteroptie aan te passen.

Filters

37 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 1 producten

Bewegingssensor

U kent het wel, van die bewegingssensoren die bij iedere kat in de verte het licht al laten schijnen. Deze alertheid kan prettig zijn als u buitenaf woont, maar in een reguliere woonwijk is dat vaak iets te veel van het goede. Gelukkig kunt u de gevoeligheid van onze bewegingssensoren zelf instellen. De buitenlamp springt dan alleen aan als u het nodig acht. Naast dat uw bewegingen goed verlicht worden, is het natuurlijk ook een drempel voor ongewenste bezoekers. U voelt u niet alleen veiliger, de veiligheid wordt ook daadwerkelijk vergroot.

Buitenverlichting in stijl

De tuin is niet meer enkel buiten, het is het verlengstuk van onze leefruimte geworden. Met één of meerdere terrassen, soms een keuken, een overkapping en heerlijke loungehoeken is de tuin tegenwoordig een ruimte waar persoonlijkheid en smaak duidelijk naar voren komt. Naast de beplanting kan er immers nagedacht worden over meubilair, accessoires, kleuren, materialen en natuurlijk ook over de verlichting. De verschillende smaken vragen om een divers assortiment buitenlampen met bewegingssensor of schemersensor. Ook mooi om deze aan te laten sluiten bij de stijl van de verlichting in huis, of juist de kleur of materiaalkeuze door te trekken. Wat u ook wilt, u vindt het in onze collectie.