• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Kapstokken

Een kapstok is essentieel voor een opgeruimde hal. Het wordt wel eens vergeten, maar de hal geeft de eerste indruk van uw huis. Een opgeruimde hal is een fijne binnenkomer! Kapstokken voor aan de wand zijn praktisch: Jassen van de grond en aan de muur. Maar een kapstok is meer dan dat. Een kapstok die past bij uw stijl zorgt voor sfeer in de hal en eenheid in het interieur. In ons assortiment vindt u diverse kapstokken in verschillende stijlen. Industriële kapstokken, moderne zwarte kapstokken, klassieke kapstokken met haken en praktische kapstokken met een hoedenplank om ook accessoires op te kunnen bergen. Kies de kapstok die bij u past en profiteer van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending.

Alle 14 producten getoond.

Industriële kapstokken

Een industrieel interieur vraagt om een industriële kapstok, want het liefst klopt elke ruimte: Elke kamer dezelfde woonstijl. Hangt er een kapstok die industrieel is in de gang, dan is direct duidelijk dat rest van dit huis ook stoer en met aandacht is ingericht. Onze industriële kapstokken zijn gemaakt van robuuste materialen zoals RVS of aluminium, verkrijgbaar in stoere kleuren zoals zwart of antraciet, hebben een doorleeft uiterlijk en een hoedenplank van metaal of hout. Bovendien hebben onze wandkapstokken genoeg haken om veel jassen op te kunnen hangen. Liever een kapstok met roede? Ook dit vindt u in ons ruime assortiment. We hebben zelfs bijpassende kledinghangers in het zwart of RVS.

Zwarte kapstok

Zwart, het is de trendkleur van dit moment. In elk interieur past zwart en zo ook een zwarte kapstok. De kleur is niet voor niets populair: Stoer en tijdloos. Onze zwarte kapstokken voor aan de muur zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Handig, want zo is er altijd een kapstok die perfect bij u past. Een kleine hal? Geen probleem! Bij ons vindt u de kapstok die past en die, ondanks het kleine formaat, veel jassen opruimt. Al onze wandkapstokken zijn van een hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Wij verzenden gratis en snel! Zo heeft u snel en voordelig een mooie wandkapstok in huis.