1) Reclamaties

Controleer het door u ontvangen artikel direct na ontvangst. Wanneer een artikel verkeerd geleverd, beschadigd of defect is, dient u hierover binnen één maand na aanschaf contact met ons op te nemen. Vermeld altijd uw ordernummer als u contact met ons opneemt.

Wanneer een artikel beschadigd of defect is, ontvangen wij graag een foto van de beschadiging of het defect. U kunt uw e-mail sturen naar helpdesk@rietveldlicht.nl. Het is ook mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen via +31 786 15 44 15. De openingstijden van onze helpdesk vindt u op onze contactpagina.

2) Retourzendingen

Op ieder artikel geldt een zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van het artikel. Binnen deze termijn mag u artikelen retourneren. De kosten van het retourneren zijn - wanneer het geen garantiegeval betreft - voor uw eigen rekening. U kunt gebruikmaken van iedere gewenste pakketdienst. Eventueel gemaakte montagekosten of expresse-toeslag zijn ook voor uw eigen rekening.

We verzoeken u om ons Retourformulier ingevuld toe te voegen aan uw pakket. Indien u niet in de gelegenheid bent een retourformulier te printen, vragen wij u een briefje met uw ordernummer en adresgegevens toe te voegen aan het pakket.

Uw ordernummer vindt u op uw (digitale) orderbevestiging. U vindt in deze e-mail ook de links naar uw factuur en uw klantpagina. Het is voor een snelle afhandeling van uw retourzending van het grootste belang dat u uw ordernummer vermeldt op het retourformulier.

Ons retouradres is:

Rietveld Licht & Wonen
Nieuwland Parc 6
2952 DA Alblasserdam
Nederland


Geretourneerde artikelen worden bij ons op de volgende punten gecontroleerd:

- Het artikel dient in originele staat te zijn.
- Het artikel dient verpakt te zijn in de complete originele verpakking (inclusief binnenverpakking). Eventuele luchtkussens of andere beschermingsmaterialen dienen ook aanwezig te zijn.
- De verpakking van het artikel mag niet beschreven zijn. Ons adres dient u dan ook op een briefje te schrijven dat u op de doos plakt.
- Het artikel mag niet zijn gebruikt en er mogen geen wijzigingen aan het artikel zijn aangebracht.

Alleen als uw retourzending aan bovengenoemde voorwaarden voldoet, zal het aankoopbedrag op uw rekening worden teruggestort. De terugstorting vindt plaats binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw retourzending.