• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Buitenverlichting - Plafondlampen

Een plafondlamp voor buiten klinkt wat vreemd, aangezien een groot deel van de tuin het toch echt zonder plafond moet stellen. Echter, met de grote populariteit van de overkapping is er toch steeds meer vraag naar deze verlichting. In ons brede assortiment vindt u diverse stijlen, passend bij de sfeer van uw tuin en overkapping. Bovenaan de pagina staat een selectiemenu, deze kunt u gebruiken om uw voorkeuren aan te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld selecteren op stijl, maar ook op kleur of materiaal. En heeft u de plafondlamp van uw keuze gevonden? U bestelt hem snel, tegen de laagsteprijsgarantie en zonder verzendkosten.

Filters

49 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 13 producten

Technische mogelijkheden

Een mooie plafondlamp voor buiten is belangrijk, verlichting is een grote sfeerbepaler. Toch is een lamp in eerste instantie een gebruiksvoorwerp dat moet voldoen aan de eisen die de gebruiker stelt. Weet dat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, als het even kan mag een lamp vele jaren zijn doel dienen. In deze webshop vindt u bij iedere lamp ook de technische specificaties. Hier leest u bijvoorbeeld voor welke lichtbronnen de lamp geschikt is en of deze dimbaar is. Die dimoptie is overigens ook een keuze uit het selectiemenu, dat is handig wanneer deze gewenst is. Van de andere kant, we hebben alle dimbare plafondlampen voor buiten alvast voor uw bij elkaar gezet, dat is nog handiger.

Stijlen

Wat is uw smaak? Hoe ziet u graag de plafondverlichting in uw tuin? Heeft u misschien een bepaalde kleur in gedachten of een specifieke stijl? Rietveld Licht beperkt zich niet en is er voor iedereen. Dus of u nu gaat voor een moderne plafondlamp voor onder de overkapping of juist voor een retro exemplaar, u vindt het in ons assortiment. En heeft u de lamp van uw keuze gezien, dan bestelt u hem snel en eenvoudig. We hebben ruime voorraden, dus de buitenplafondlamp is snel in huis. Natuurlijk zonder verzendkosten te betalen.