• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • Grote eigen voorraad

Dimmer

Fijne filmavonden, etentjes met vrienden, borrelen met zijn twee; er zijn veel momenten dat wat zachter licht passend is. Maar als u een spelletje doet aan tafel of met een hobbyproject bezig bent, dan is helder licht boven diezelfde tafel ineens wel heel prettig. Gelukkig bestaan er dimmers. Met een dimmer kunt u de sterkte van het licht aanpassen aan het moment en de toepassing. In de selectie op deze pagina vindt u diverse soorten dimmers. En wilt u weten welke lampen geschikt zijn om te dimmen, maak dan gebruik van het selectiemenu bovenaan de pagina. Per categorie kunt u kiezen voor de optie dimmen, dat is snel geregeld en overzichtelijk.

Filters

8 Producten gevonden

Alle 8 producten getoond.

Dimmer led-verlichting

We krijgen zeer geregeld de vraag of led-lampen wel geschikt zijn om te dimmen. Vroeger was dat inderdaad niet het geval, tegenwoordig is het vaak geen enkel probleem. Natuurlijk is het goed om wel even de specificaties van de lamp en de lichtbron te bekijken. Wij hebben voor u al twee overzichten klaargezet, namelijk alle binnenverlichting die op led werkt en een dimmogelijkheid heeft en dezelfde voorwaarden voor buitenverlichting, want ook daar is gedimd licht soms heel prettig. Wilt u verder specificeren, bijvoorbeeld op bureaulamp of hanglamp, gebruikt u dan het keuzemenu bovenaan de pagina.

Van snoerdimmer tot dubbele dimmer

Onze liefde zit hem in de armaturen, mooie lampen en voor ieder interieur wat wils. De materialen, stijlen, kleuren en vormgeving blijven boeien. Toch kan je pas een echte lampenwinkel zijn, als je ook het technische deel op orde hebt. Dat betekent dat onze specialisten niet alleen verstand hebben van stijl, maar ook van techniek. Het betekent ook dat u verlichtingsbronnen en -onderdelen kunt vinden in deze webshop. Zo kunt hier losse dubbele dimmers aanschaffen, net als snoerdimmers. We hebben flinke voorraden, dus uw bestelling is veelal snel in huis. Die verzending is overigens gratis, want als we ergens niet in dimmen, is het wel in service