• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Grote eigen voorraad
  • Geen verzendkosten

Buitenverlichting - Modern

De tuin is een verlengstuk van onze leefruimte. Met mooi weer zitten we graag op het terras, misschien wel in die mooi loungeset. En als het weer wat minder is, dan hebben veel mensen tegenwoordig een overkapping om lekker droog te zitten. Houdt u van een mooie, strakke belijning, binnen en ook buiten? Dan wilt u deze stijl vast consequent doorvoeren in de verlichting. U kunt gebruik maken van het selectiemenu bovenaan de pagina om een overzicht samen te stellen. U vindt dan ongetwijfeld een passend exemplaar.

Filters

Prijs

t/m

min
max

lumen

t/m

min
max

Kelvin

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max
  • Modern
  • op vooraad
  • niet op voorraad

304 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 268 producten

Moderne buitenverlichting

Moderne vormgeving is een mooi contrast met de organische vormen van de natuur. Bij ons is het echter niet alleen de vormgeving die modern is. Ook de kwaliteit van de armatuur en de lichtbronnen voldoet aan de moderne standaarden. We houden alle innovaties goed bij en kijken vooral ook hoe we onze maatschappelijke verantwoording kunnen leveren, bijvoorbeeld in zorg dragen voor die natuur. Led-verlichting is een relatief nieuwe lichtbron die beter is voor het milieu dan andere lichtbronnen. De lamp heeft een lange levensduur en verbruikt weinig energie. Bij iedere lamp staat in de specificaties aangegeven of hij geschikt is voor led, of selecteer de optie led in het voorkeurenmenu. U kunt natuurlijk ook direct naar de led-lichtbronnen.

Alle stijlen vertegenwoordigd

Rietveld Licht is er voor ieder huis en voor iedereen. Dat betekent dat alle stijlen in onze webshop te vinden zijn, bij binnenverlichting en natuurlijk ook in de categorie buitenverlichting. Van de bohemian look tot aan nostalgisch klassiek, van eenvoudig Scandinavisch tot frivool barok. Mooi is om de verlichting in het hele huis en zelfs in de tuin door te trekken. Dat kan in kleur, in materiaal, in vorm en in stijl. Denkt u aan moderne witte lampen binnen en een moderne witte buitenlantaarn bij de voordeur. Dat is direct een goede binnenkomer. U bestelt het allemaal in deze webshop, we verzenden het gratis.