• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Buitenverlichting - Wandlampen

Als uw tuin gezien mag worden, kiest u voor mooie verlichting. In onze collectie wandlampen voor buiten, vindt u vele lampen die uw tuin net even nog mooier maken. Bevestigd aan de schutting of muur laten ze uw tuin stralen en lichten ze u bij als u vroeg in de ochtend vertrekt, thuiskomt op een donkere, winterse avond of de wekelijkse vuilnis nog even buiten zet voor het slapengaan. Een wandlamp zorgt voor prettig, indirect licht. En Rietveld Licht zorgt voor de laagsteprijsgarantie en gratis verzending. Dat is een mooie combinatie.

Filters

Prijs

t/m

min
max

lumen

t/m

min
max

Kelvin

t/m

min
max

Hoogte (mm)

t/m

min
max

227 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 191 producten

Stijlen in buitenverlichting

Voor welke buitenverlichting u ook kiest, grondspots, hanglampen, lantaarns of de wandlamp, u heeft altijd ruime keuze in stijlen. Bij de wandlamp kan u bijvoorbeeld kiezen uit modern, industrieel retro-look, landelijk en rustiek, design en klassiek. Mooi om de stijl aan te laten sluiten bij de sfeer van uw tuin of zelfs bij de stijl van uw interieur. In het filtermenu bovenaan deze pagina selecteert u de stijl van uw keuze om snel een overzicht te creëren van wandlampen die bij uw tuin, overkapping of carport passen. Heeft u nu niet zo duidelijk een stijl voor ogen, u kunt ook selecteren op kleur of materiaal of gewoon de hele collectie bekijken en u zo fijn inspiratie opdoen.

Led ook buiten

Niet alleen de inrichting en aankleding van de tuin, maar ook led maakt de laatste jaren echt een opmars. Led bestaat al sinds de jaren zestig, maar was toen nog helemaal niet geschikt voor het verlichten van een ruimte. Dat kwam pas in de jaren negentig. Maar toen was het nog geen prettig licht, erg wit en fel. Inmiddels is led zo ver doorontwikkeld dat het heel prettig licht afgeeft. Het fijnste is nog wel dat het een verlichtingsbron is, die zuinig is voor het milieu en voor uw portemonnee. Heel geschikt dus voor die wandlampen voor buiten.