• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Snel in huis
  • Grote eigen voorraad

Lampenkappen

Lampenkappen in verschillende kleuren en maten, u vindt ze hier! En niet alleen in verschillende kleuren en maten, ook in verschillende materialen. Rotan lampenkappen, glazen lampenkappen, lampenkappen van stof, metaal of kunststof. Met onze losse lampenkappen kunt u alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte lampenkap als hanglamp boven de eettafel en gebruik eenzelfde lampenkap voor een staande lamp naast de bank. Zo creëert u eenheid en rust in uw interieur. Heeft u een leuke lampvoet, maar geen lampenkap? Dan zijn onze losse lampenkappen een uitkomst. Met één van onze lampenkappen maakt u uw tafellamp of staande schemerlamp compleet.

Populair

Alle 34 producten getoond.

Rieten lampenkap

Rieten lampenkappen sluiten aan op de natuurlijke materialen trend. Met een rotan lampenkap voegt u deze trend snel een eenvoudig toe aan uw interieur. Natuurlijke materialen zorgen voor warmte en sfeer in huis. Heeft u een industrieel interieur en wilt u toch graag natuurlijke materialen toevoegen, dan is een rieten lampenkap met zwart of in helemaal zwart een goed idee. Stoer en zacht tegelijk. Leuk is dat, de ene zwarte lampenkap is echt de andere niet. Zo geeft een zwarte rotan lampenkap een heel ander effect dan een zwarte lampenkap van metaal. Als de lamp uitstaat, maar ook zeker als de lamp brandt. Materiaal speelt dus echt een grote rol, misschien nog wel meer dan kleur. Welk materiaal kiest u?

Lampenkappen in verschillende kleuren en maten

Lampenkappen bestaan in verschillende kleuren en maten en u vindt ze hier bij ons. Wij bieden u lampenkappen aan in rijke kleuren waaronder bruin, taupe, beige, ecru, zwart en warm grijs. Maar ook in een knallende kleur: rood. Onze kleine lampenkapjes hebben een diameter van 25cm en zijn geschikt als kleine hanglamp, maar zijn ook geschikt voor op een staande schemerlamp of als klein lampenkapje op een lampenvoet als tafellamp. Deze kleine lampenkapjes zijn gemaakt van 'fluweel' en zijn verkrijgbaar in grijs, zwart, taupe en roze. De binnenkant van deze luxe lampenkappen zijn ook opvallend. Zo heeft de grijze lampenkap een zilveren binnenkant en de zwarte lampenkap een gouden binnenkant. Chique!