• De grootste lampenwinkel van Europa
  • Laagste prijsgarantie
  • Grote eigen voorraad
  • Geen verzendkosten

Vloerlampen - Booglampen

Wilt u een lamp die in het oog springt, een statement in de ruimte, overweeg dan eens te kiezen voor een booglamp. Met de speelse vorm en organische belijning is het een sieraad voor het interieur. Mooi bij de eettafel, de zithoek en zelfs op een slaapkamer. Bovendien past de booglamp mooi in een zakelijke omgeving, op kantoor of in een vergaderruimte. In onderstaande collectie vindt u verschillende modellen en diverse stijlen. Laat u inspireren en kies voor de verlichting die uw interieur laat stralen.

Filters

85 Producten gevonden

Toon meer producten

Nog 49 producten

Staande booglamp

De booglampen op deze pagina zijn staande lampen. Vanaf de vloer vormen zij in sierlijke belijning een mooie boog, waaraan de daadwerkelijke lamp bevestigd is. Spreekt het idee van een staande lamp u aan, maar twijfelt u nog over het exacte model, kan het bijvoorbeeld ook een rechte vorm zijn, kijk dan bij ons complete overzicht vloerlampen.

Rietveld Licht

Sinds 1955 is Rietveld Licht dé verlichtingsspecialist. We hebben ons nooit vast willen leggen door ons te beperken tot een specifieke stijl. We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht zijn of haar stijl en smaak, kan slagen. Onze medewerkers zijn echt verlichtingsspecialisten, met verstand van de technische aspecten en gevoel voor stijl en inrichting. Toen we in 2006 al met een webshop begonnen zijn we uitgegaan van uw wensen en dat doen we nog steeds. D webshop is natuurlijk al een aantal maal vernieuwd, om te blijven voldoen aan de moderne eisen, maar altijd wordt uitgegaan van een klantvriendelijk concept. Zo stelt u overzichten samen aan de hand van het keuzemenu bovenaan de pagina, u geeft uw voorkeuren in en krijgt een overzicht van de lampen die voldoen aan die specificaties. De bestel- en betaalprocedure is eenvoudig en we kunnen snel leveren uit voorraad. Echter, we begrijpen dat sommige mensen graag de lampen eerst in het echt zien. Daarom hebben we naast deze webshop ook een mooie, grote showroom in Sliedrecht. De booglampen en andere verlichting zijn opgesteld in huiselijke setting. In de showroom zijn onze adviseurs aanwezig. U bent van harte welkom.